Restaurangupplevelser i London

Duck & Waffle

Duck & Waffle öppnade 2012 i den gamla skyskrapan Heron Tower eller 110 Bishopsgate i centrala London. Restaurangen håller till på våning 40 och bjuder på en spektakulär utsikt samtidigt som menyn är både intressant och välsmakande utan att skapa alltför stora hål i plånboken.

Dygnet runt

Förutom att vara Londons högst belägna restaurang har den även öppet dygnet runt. Man kan med andra ord uppleva Storbritanniens huvudstad från gryning till skymning. Hit kommer både turister och lokalbefolkning för att njuta av god mat och fantastiska vyer. Atmosfären och panoramavyn är väl värd ett besök. Är det elegant mat och glamour man letar efter får man dock besöka en annan restaurang.

Tapas

Huvuddelen av menyn består av olika nytänkande tapasrätter men det finns också en hel del gruppmenyer och maten är främst tänkt att delas mellan de som äter vid bordet. Man har också en stor drink & snacks meny. Stället är också känt för vissa signaturrätter som rätten “Duck & Waffle” som också har gett restaurangen sitt ovanliga namn. Precis som det låter serveras ett knaprigt anklår på en frasig våffla tillsammans med ett stekt ankägg och lönnsirap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

bard