Restaurangupplevelser i London

The Ledbury

En restaurang som har gjort sig känd som en av de 50 bästa i världen är The Ledbury som slog upp portarna i stadsdelen Notting Hill i London 2005. Chefskocken heter Brett Graham och restaurangen bjuder på utsökta läckerheter från det kulinariska franska köket. Förutom rekommendationen i Pellegrinos “World’s 50 best Restaurants” kan The Ledbury stoltsera med 2 Michelinstjärnor.

Välsmakande harmoni

Det finns få restauranger i världen där det känns motiverat att menyn kostar en förmögenhet, men faktum är att de allra flesta lämnar The Ledbury med positiva erfarenheter och goda rekommendationer. När allt fungerar och restaurangmaskineriet levererar både utsökt mat och ypperlig service är man så nära perfektion man kan komma. När även atmosfären bidrar till den goda stämningen genom att kännas välkomnande och avslappnad förnimmer alla den oemotståndliga helhetens harmoni och kunderna känner att de har fått valuta för pengarna.

Elegant interiör

Restaurangen har ett stilrent inredningsspråk med mörk fiskbensparkett på golvet, stora franska fönster, vita väggar och en vacker guldfärgad ljuskrona i taket. Det är naturligtvis inte interiören som har landat restaurangen plats 14 på världslistan, men en elegant dekor bidrar till ett gott intryck. När maten förhöjer upplevelsen förstår alla varför restaurangen rankas som Londons allra bästa år efter år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

bard