Restaurangupplevelser i London

Fantastiska restauranger i USA

Det finns fantastiska restauranger i USA men väldigt få erbjuder en djup historia och mat så legendarisk att du måste prova den minst en gång i livet. Här är tre av landets mest populära restauranger som inte kostar en månadslön.

Mama’s Fish House, Maui, Hawaii

Fiskarna fångar fisken endast ett fåtal timmar innan den serveras på Mamas Fish House. Det är inte bara maten som gör denna restaurang berömd, med reservationer som sträcker sig flera veckor fram i tiden kan det vara riktigt svårt att få tag i ett bord. Mama’s ligger på en sällsynt avskild strand under höga palmer, vilket ger en fantastisk utsikt över solnedgången och en romantisk och elegant atmosfär som ofta avnjuts med ett glas prosecco eller champagne. Restaurangen, som öppnades 1973, har en old-school layout. Uteserveringarna har retro inredning, inklusive gamla Hawaiianska målningar på väggarna, färgglada blommor, tryckt duk och riktiga träkanoter hängandes i taket. TripAdvisor rankade Mama’s Fish House som en av de 10 bästa restaurangerna i världen.

Katz’s Deli, Manhattan, New York

Cirka 18:00 varje dag kommer du att märka den långa kön utanför Katz’s Deli, en av New Yorks mest kända matställen. Lower East Side deli, som går tillbaka till 1888, är känt för att servera enorma majsbiffar, pastrami och rueben smörgåsar med färska, hemgjorda pickles.

Restaurangen är ett stort öppet utrymme, som påminner om en cafeteria, med foton av berömda gäster på väggarna, och en disk med upp till sex stationer där du kan beställa dina måltider. ”When Hally Met Sally” filmades här!

Snow’s BBQ, Lexington, Texas

Snow’s BBQ, som ligger i Lexington, Texas, cirka 75 mil från Austin, är framröstad flera år i rad till statens bästa BBQ-restaurang. Kunder ställer sig i kö redan tidigt på morgonen för att få avnjuta färska revbjenspjäll och brisket varje lördag, den enda veckodagen som restaurangen är öppen. Grillen serverar tills köttet tar slut och sedan stänger restaurangen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

bard